„Amikor a szembe találkozik egy betörővel a lakása nappalijában…”

-Igen ez egy valós történet, Budapest belvárosából! Egy megrendelőnk egy SOS kéréssel fordult hozzánk, biztonsági rácsokat rendelt a lakásajtóra és a lichthófra is.

Ő mesélte, hogy egyik délután hazaért munka után, belépett a lakásába és egy idegennel találkozott a nappalijában. Nagy volt az ijedség, de szerencsére a betörő is megrémült és a menekülést választotta, kirohant a lakás ajtaján a folyosóra.

Amikor hazaért a lakás bejárati ajtaja zárva volt, ablakok nem néznek a folyosóra, nem is gyanakodott betörésre. Későbbiekben kiderítették, hogy a bűnöző a lichthófra néző fürdőszoba ablakán jutott be a lakásba. A lichthófba pedig, egy kerítésen belógó faágon tudott bemászni.

Cégünk feladata volt a lichthóf lezárása, és a lichthófra néző ablakra biztonsági rács gyártása, biztonsági ajtórács készítése. Természetesen ilyen esetekben a szakértőink a tulajdonosnak szakértői tanácsokkal is szolgálnak, milyen módon tudná megvédeni az értékeit.

Az alábbi fotókon látható az elvégzett munkánkat, az elkészült biztonsági rácsokat.

 biztonsagi-racs-lifthof-4 <img class="alignnone size-medium wp-image-405" src="https://biztonsagiracs.com/wp-content/uploads/2014/11/iztonsagi-racs-lifthof-2-225×300 buy cialis overnight shipping.jpg” alt=”iztonsagi-racs-lifthof-2″ width=”225″ height=”300″ /> biztonsagi-racs-lifthof-1